Rea!

Flerdagsryggsäckar (32-100L) | Herr Klättermusen Ymer Vandringsryggsäck, 75L Raven

SEK 1358.68 SEK 734.14

Det här är en 75 + 15 – liters ryggsäck för flerdagarsturer med tyngre packning, vilket ställer stora krav på komfort och avlastning….

I lager

Beskrivning

Det här är en 75 + 15 – liters ryggsäck för flerdagarsturer med tyngre packning, vilket ställer stora krav på komfort och avlastning.
Detta säkerställs tack vare vårt justerbara och flexibla Carry On Bones bärsystem som ser till att tyngden från ryggsäcken fördelas över ditt skelett och inte på dina muskler, vilket motverkar utmattning. Axelremmarna är utrustade med butterfly bridge och är fästa i en punkt för justering i sidled så att de lätt kan anpassa sig till alla axlar. Även höftbältet är fäst i en punkt för att kunna följa med i höftens rörelser vilket gör att du inte behöver lyfta ryggsäckens tyngd för varje steg och säkerställer fri rörlighet. Bärsystemet är vadderat med ett skönt avlastande skum som är täckt med ett mesh foder för ventilation och är extra vadderat över axlar och höfter. Ymer är tillverkad i materialet Retina® 400 Denier vilket gör det till en mycket tålig ryggsäck. 
Planerar man sin packning kan man enkelt komma åt allt man behöver från ryggsäcken. Innerfacket nås enkelt både uppifrån, nedifrån eller via den stora L-formade dragkedjan på framsidan. På utsidan finns flera fickor samt fästpunkter och bungeesystem för enkelt fästa utrustning och anpassa ryggsäcken efter dina behov.
Läs ryggsäcksguiden

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Flerdagsryggsäckar (32-100L) | Herr Klättermusen Ymer Vandringsryggsäck, 75L Raven”
  • 100 % säker shopping
  • Fri frakt över SEK 600
  • Säker shopping SSL-kryptering
  • 20-30 dagars returgaranti
  • Payment Methods: